Medlemsbrev

Nyhetsbrev December 2023

God Jul alla kultur- och teatervänner!
Nu är årets sista nyhetsbrev här.

 

Hoppas ni kunnat njuta av en hel del av allt vi har varit med och genomfört under 2023! Vi trodde det skulle bli lite av en mjukstart efter pandemin, men ack vad vi trodde fel. Himla tur det…

Julsaga i mellandagarna, nio tillfällen med KmD, Ronja Rövardotter, Wienerblod, Sommarkul i Smeden, bidragit till sommarteatern, operett på Asecs, Romeo och Julia plus ytterligare evenemang i Gunnars trädgård plus lite annat smått och gott. Vi har samverkat med NBV, Teaterstickorna, Scenkonst, Minopera, Gunnar Andersson, Smeden, Vulkanteatern och några teatergrupper från andra delar av både länet, Sverige och t o m världen.

Nästa år kommer bli ett spännande år. Vi kommer att ta över scenen i Gunnar Andersson teaterträdgård i Smeden fr o m nästa år. Vi har flera intressanta samarbeten på gång med sång, musik och teater för såväl ung som årsrik. Håll utkik på hemsidan! www.teaterihuskvarna.se

Årsmöte 2024

Årsmötet 2024 kommer att genomföras 11 mars kl 18.00-20.00. Vi återkommer om var och även om anmälan för deltagande senast 20 februari nästa år samt med information gällande handlingarna till årsmötet. (Givetvis även var de kan erhållas för er som inte har tillgång till mail.) Plus anmälan om ni har någon kostpreferens också.

Vi kommer som vanligt på årsmötet även presentera ett par bekanta- Ludde och Ungdomsludde…

Ni är också välkomna med nomineringar till styrelsen och idéer/tankar gällande verksamhet redan nu. Har ni motionsförslag, så kom ihåg att de ska vara inlämnade senast 20 januari så styrelsen hinner besvara och förbereda detta inför årsmötet.

Valberedningen består av Johan Wallin och sammankallande Klas Åkerskog – klas.akerskog@gmail.com 070-292 67 50

Medlemsavgift 2024

Det är snart dags att betala in medlemsavgiften för 2024. Avgiften är oförändrad- det kostar 50 kr för enskild medlem och 100 kr för familj (boende på samma adress). Glöm inte att ange namn på de personer som avgiften avser.

Inbetalning görs till bankgiro 817-5531- kom ihåg att betala in avgiften senast 15 februari.

Vi hoppas att du fortsättningsvis vill vara och stödja det viktiga kulturarbetet. En förening behöver sina medlemmar. Mer än någonsin!

Styrelsen har noterat att flera inte betalat medlems-avgiften för i år ännu. Vill du ta både innevarande år och nästkommande på samma inbetalning går det jättebra, men skriv gärna en notering. Vill du avsluta medlemskapet, så hör gärna av dig om det också, så vet vi. Viktigt att du tänker på att betala in avgiften före årsmötet!

Nytt för nästa år blir en kontakt, antingen via samtal, mail eller ett brev där vi kommer ställa frågan dels om fortsatt medlemskap och dels vad du kan/vill du bidra med i din förening.

Passa också på att göra ev adressändringar och även e-postadresser och telefonnummer.

De allra flesta har anmält nya uppgifter, men vi får tillbaka en del både brev och mail.

 

Gott Nytt teaterår med andra ord!

 

För styrelsen/

Marianne Ericsson ordf

0761-807921

info@teaterihuskvarna.se

Läs mer

Medlemsbrev Augusti 2023

Hej alla medlemmar!

Hoppas sommaren hittills, trots vädret, varit en kultur- och teatersommar! Många olika aktiviteter har genomförts i samverkan med olika aktörer:

 

· Teaterstickornas fantastiskt skådespel Ronja Rövardotter på Visingsö

· Samverkan med Smeden och teaterskola för barn och unga

· Teaterträdgården och teaterproduktionen Romeo och Julia med Teater 16 från Ljungby

 

Utöver detta har ju även ”Grabbarna i 57:an” spelats i Huskvarna Folkets Park. Vi hoppas att ni har kunnat njuta och roa er med något eller några av arrangemangen.

 

Kvar och värt att vänta på är ju de sommarkvällar i Teaterträdgården Smedbyn i augusti, som vi medverkar med:

· 10/8 Susanne Klarén och B3

· 17/8 Anders Fennsjö och Hans Ludvigson

· 24/8 Tribute till Shadows och Spotnicks

· 31/8 Jönköpings storband och Victoria Allard

Biljettköp via www.aktorkonsult.se (Gunnar Andersson). Entrén kostar 275:- och föreställningarna är mellan 19.00-21.00.

 

Föreställningen ”Wienerblut” med Minopera 27 augusti får avsluta sommarens olika arrangemang.

Vi har fått en biljett över om någon av er medlemmar är intresserade! (Om ni vill köpa fler biljetter, vänd er till Scenkonst/Minopera.) Ni kan inte swischa direkt, utan intresseanmälan görs till Ulla Darholm ullad8849@gmail.com . Först till kvarn… Ulla kontaktar den som mailar först och sedan får ni betala 150:- till det swischnummer hon ger er. När biljetten är betald, kommer den via vanlig post till hemadressen.

 

Vi fått ett litet problem-

En ”Gerd- Ove” har betalat två biljetter, men inte lämnat någon uppgift om adress. Vi kan inte via inbetalningen spåra vilka ni är. Ge er till känna eller om någon medlem tipsat ”Gerd-Ove” om teaterbiljetterna, hör av er!

 

Kaffe mé Drömmar i höst drar igång under oktober. Ytterligare info skickas ut i september.

 

· 7/10: Daniel Undfors, låtskrivare o. trubadur

· 14/10: Gabriel Djärf framträder med ”Visor till dragspel och sång”

· 21/10: Carina Grahn, musik och sång

· 28/10: Folke Dahlqvist kåserar under rubriken ”Elsa – var är mina nycklar?”

 

Sist, men inte minst- nya hemsidan är klar och all info kommer att läggas där! www.teaterihuskvarna.se

 

Styrelsen gm

 

Marianne Ericsson ordförande

Läs mer

Cookies

Cookies