årsmöte

Nyhetsbrev December 2023

God Jul alla kultur- och teatervänner!
Nu är årets sista nyhetsbrev här.

 

Hoppas ni kunnat njuta av en hel del av allt vi har varit med och genomfört under 2023! Vi trodde det skulle bli lite av en mjukstart efter pandemin, men ack vad vi trodde fel. Himla tur det…

Julsaga i mellandagarna, nio tillfällen med KmD, Ronja Rövardotter, Wienerblod, Sommarkul i Smeden, bidragit till sommarteatern, operett på Asecs, Romeo och Julia plus ytterligare evenemang i Gunnars trädgård plus lite annat smått och gott. Vi har samverkat med NBV, Teaterstickorna, Scenkonst, Minopera, Gunnar Andersson, Smeden, Vulkanteatern och några teatergrupper från andra delar av både länet, Sverige och t o m världen.

Nästa år kommer bli ett spännande år. Vi kommer att ta över scenen i Gunnar Andersson teaterträdgård i Smeden fr o m nästa år. Vi har flera intressanta samarbeten på gång med sång, musik och teater för såväl ung som årsrik. Håll utkik på hemsidan! www.teaterihuskvarna.se

Årsmöte 2024

Årsmötet 2024 kommer att genomföras 11 mars kl 18.00-20.00. Vi återkommer om var och även om anmälan för deltagande senast 20 februari nästa år samt med information gällande handlingarna till årsmötet. (Givetvis även var de kan erhållas för er som inte har tillgång till mail.) Plus anmälan om ni har någon kostpreferens också.

Vi kommer som vanligt på årsmötet även presentera ett par bekanta- Ludde och Ungdomsludde…

Ni är också välkomna med nomineringar till styrelsen och idéer/tankar gällande verksamhet redan nu. Har ni motionsförslag, så kom ihåg att de ska vara inlämnade senast 20 januari så styrelsen hinner besvara och förbereda detta inför årsmötet.

Valberedningen består av Johan Wallin och sammankallande Klas Åkerskog – klas.akerskog@gmail.com 070-292 67 50

Medlemsavgift 2024

Det är snart dags att betala in medlemsavgiften för 2024. Avgiften är oförändrad- det kostar 50 kr för enskild medlem och 100 kr för familj (boende på samma adress). Glöm inte att ange namn på de personer som avgiften avser.

Inbetalning görs till bankgiro 817-5531- kom ihåg att betala in avgiften senast 15 februari.

Vi hoppas att du fortsättningsvis vill vara och stödja det viktiga kulturarbetet. En förening behöver sina medlemmar. Mer än någonsin!

Styrelsen har noterat att flera inte betalat medlems-avgiften för i år ännu. Vill du ta både innevarande år och nästkommande på samma inbetalning går det jättebra, men skriv gärna en notering. Vill du avsluta medlemskapet, så hör gärna av dig om det också, så vet vi. Viktigt att du tänker på att betala in avgiften före årsmötet!

Nytt för nästa år blir en kontakt, antingen via samtal, mail eller ett brev där vi kommer ställa frågan dels om fortsatt medlemskap och dels vad du kan/vill du bidra med i din förening.

Passa också på att göra ev adressändringar och även e-postadresser och telefonnummer.

De allra flesta har anmält nya uppgifter, men vi får tillbaka en del både brev och mail.

 

Gott Nytt teaterår med andra ord!

 

För styrelsen/

Marianne Ericsson ordf

0761-807921

info@teaterihuskvarna.se

Läs mer

Cookies

Cookies