TeateriHuskvarna.se © 2015 • Privacy Policy • Terms of Use

LKOMMEN 2020! 

TEATERSKOLA! 

ÅRSMÖTE 17 FEBRUARI 2020

Ni hälsas alla välkomna till årsmöte med Föreningen Teater i Huskvarna måndag 17 februari kl 18.00 i restaurangen Stockmakaren. Stockmakaren hittar du mellan brandstationen och Stockmakarbyn i Huskvarna vid gamla ICA. Parkeringen (mot avgift) finns tillgänglig.


Även inför kommande verksamhetsår presenterar styrelsen ett långsiktigt förslag till verksamhetsplan och en rambudget för verksamheten 2020.


Samtliga årsmöteshandlingar kommer finnas på vår hemsida och skickas ut med e-post. Om ni inte har eller uppgivit en e-postadress, så kommer det finnas handlingar på biblioteket att ta del av för kopiering. Vi kommer inte att ha upptryckta kopior till alla på årsmötet av bl a att vi tänker på miljön. Om du vill ta upp någon speciell fråga eller skriva en motion till årsmötet, är du välkommen att skicka in den innan 20 januari till föreningens e-post, se nedan.

 

ANMÄLAN TILL ÅRSMÖTET

Även i år gäller anmälan till årsmötet. Det gör du antingen via mail eller telefon senast 7 februari till Ulla Darholm 073-8259071 eller via mail info@teaterihuskvarna.se

Vi kommer att bjuda på en smörgås och en kaka, som om du har någon allergi ange det i anmälan.


Du är naturligtvis välkommen till årsmötet utan att anmäla dig. (Anmälan har syftet att vi ska kunna beräkna kaffe/macka/kaka.)

 

______________________Kaffe mé Drömmar 

Kommer i mars 


______________________


Teaterskola - vi återkommer med vårens tider

Har du barn i åldrarna 7-10 eller 11-14 år år som drömmer om att få spela teater eller bara vill ha lite extra roligt? Låt ditt barn upptäcka teaterns fantastiska värld tisdagar på Smeden i Smedbyn i Huskvarna. 


Läs mer på: http://smedenhuskvarna.se/teaterskola-i-smeden/

Anmäl ditt intresse i förväg till teaterskolasmeden@husqvarnaff.se


______________________Grabbarna i 57:an - det kommer mer info

2020 års produktion är redan i full gång och det kommer att bli ett hjärtevärmande folklustspel, Grabbarna i 57:an, av Gideon Wahlberg med premiär den 13 juni.______________________