Välkomna på årsmöte 25 februari kl 18.00

 

Ni hälsas alla välkomna till årsmöte med Föreningen Teater i Huskvarna måndag 25 februari kl 18.00 i Restaurangen Stockmakaren. Stockmakaren hittar du mellan brandstationen och Stockmakarbyn i Huskvarna vid gamla ICA.

 

Parkeringen (mot avgift) finns tillgänglig.

Även inför kommande verksamhetsår presenterar styrelsen ett långsiktigt förslag till verksamhetsplan och en rambudget för verksamheten 2019.

 

Vi föreslår årsmötet att medlemsavgiften fr o m nästa år (2020) höjs från 50:- till 100:- för enskild medlem och från 100:- till 150:- för familj. Skälet för styrelsens förslag, är att medlemsavgiften på så sätt täcker de administrativa kostnader som föreningen har.

 

Styrelsen fick uppdraget från förra årsmötet att göra en stadgeändring, som träder i kraft i år och fast- ställs på årsmötet. Styrelsen fick också uppdraget att utforma ett stipendium/pris/fond som årligen kan utdelas till enskilda barn- och ungdomar, grupper och/eller kulturverksamhet som riktar sig till mål- gruppen. Efter diskussion med föreningens revisorer har vi landat i att avsätta i budget årligen 15 000:- för ändamålet/”Ungdomsludde” under en försöksperiod på fem år.

 

Samtliga årsmöteshandlingar kommer finnas på vår hemsida från den 1 februari. Klicka här. Det kommer också finnas handlingar på biblioteket att ta del av för kopiering samt att de förstås finns tillgängliga på årsmötet.

 

Om du vill ta upp någon speciell fråga eller skriva en motion till årsmötet, är du välkommen att skicka in den innan 1 februari till föreningens e-post, se nedan.

 

 

 

Anmälan till årsmötet – Även i år gäller anmälan till årsmötet. Det gör du antingen via mail eller telefon senast 15 februari till Ulla Darholm 073-8259071 eller via mail info@teaterihuskvarna.se

 

Vi kommer att bjuda på en smörgås och en kaka, som om du har någon allergi ange det i anmälan.

 

 

 

 

 

 

Luddepriset 2019

Luddepriset 2019 tilldelas Jill Svensson för hennes fantastiska sång- och musikinsats, som sprider stor glädje långt utanför Vätterbygdens gränser. Stort grattis! 

AKTIVITETER VÅREN 2019

TeateriHuskvarna.se © 2015 • Privacy Policy • Terms of Use